Tisztelt Érdeklődő!

Az alábbiakban bemutatom Önnek az LCM STANC Kft-t. A célom az, hogy a tényeken belül kiemeljem azokat a témákat, amelyek az Ön számára előnyöket adhatnak a remélt együttműködésünk érdekében. Az LCM Stanc Kft Magyarország legnagyobb szerszámkészítő vállalkozása, amelynek a szakmai múltja több mint 20 éves. A technológia és a géppark teljesen azonos a világ legfejlettebb piacain alkalmazottal, és a legkorszerűbb, automata kimetszőgépekkel felszerelt, nagy csomagolóeszközgyártó cégek igényeit is kielégíti.

NEMZETKÖZI REFERENCIA

Rendelés állományunk több, mint felét automata kimetszőgépekkel felszerelt, multinacionális hullámtermékgyártó és nyomdaipari cégek rendelése teszi ki. Több országba szállítunk szerszámokat.

SZERSZÁMAINK NAGY PONTOSSÁGA- NAGY TARTÓSSÁGA

Digitális adatállománnyal vezérelt, három nagy teljesítményű lézervágógéppel vágjuk a rétegelt lemezt, három automatával daraboljuk és hajlítjuk a késeket és nagynyomású vízzel vágjuk a kidobó gumikat. CAD rendszerrel tervezünk. Ez a létező legfejlettebb és a legpontosabb technológia. Rendelkezünk olyan még működőképes, vevőnk termeléséből visszavásárolt szerszámmal, amelyikkel már több, mint 1 715 000 leütést végeztek.

NAGYFOKÚ SZÁLLÍTÁSI MEGBÍZHATÓSÁG

A megrendelések teljesítését és a gyártás ütemezését a folyamat minden részletét ellenőrző számítógépes vállalatirányítási rendszer támogatja. A rendszer az ajánlatkéréstől a kiszállításig minden munkafázist dokumentál, tehát a munkafolyamat minden lépése átlátható és visszakövethető. Korszerű minőségbiztosítási rendszert működtetünk, amely több lépésben kényszeríti ki az ellenőrzést és képes a hibákat kiszűrni, megelőzni, ha mégis előfordul, azonnali javítóintézkedéseket generál.

RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A szokásos szállítási idő a megrendelések számától függően 1-3 nap. Szükség esetén, egyeztetés mellett, lehetséges 6 órán belüli gyártás is. A szerszámokat 2 műszakban termelő 1000 m²-es üzemünkben állítjuk elő Budapesten. Megrendeléstől függően a szerszámokat házhoz szállítjuk.

VEVŐKKEL VALÓ FOLYAMATOS KOMMUNIKÁCIÓ

Alapvető filozófiánk az ügyfeleinkkel való folyamatos együttműködés és kommunikáció. Meggyőződésünk az, hogy akkor végezzük jól a dolgunkat, ha az általunk készített kiváló szerszámokat a vevőink teljes megelégedettséggel használják fel. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a termékeink felhasználását és szolgáltatásaink megfelelőségét. A tapasztalatok alapján folyamatosan fejlesztjük vevő specifikus gyártási utasítás rendszerünket.

VEVŐ TÁMOGATÁS A VEVŐ GYÁRTÁSI TEVÉKENYSÉGÉBEN

Filozófiánk része, hogy támogatjuk a vevőinket a termékeink, szolgáltatásaink optimális felhasználása érdekében.

Támogatásunk elemei:

  • Szakmai elméleti képzés
  • Szakmai gyakorlati képzés
  • Gép karbantartásban segítség
  • Gyártási folyamat felmérés, támogatás
  • Vezetői menedzsment támogatás (coaching)

VEVŐI TERMÉKFEJLESZTÉS

Részt veszünk ügyfeleink fejlesztéseinek előkészítésében és szívesen adunk tanácsot. Együttműködünk a termékfejlesztésben is, a csomagolóanyag megfelelő kiválasztásában, a legjobb, leggazdaságosabb konstrukció kialakításában. Tervezőink számítógéppel tervezik a termékeket és a szerszámokat. A megtervezett csomagolást a digitálisan vezérelt plotteren el is készítjük.
Kérem, olvassa végig honlapunkat, ahol megtekintheti üzemünket és bővebben informálódhat szolgáltatásinkról!

Üdvözlettel:

Bodnár Sándor
Tulajdonos, Ügyvezető

LCM Stanc Kft.
1222 Budapest, Gyár u.15. H/2 ép.
Tel: 06-1/278-5120
Fax: 06-1/425-4239
www.lcm.hu